Rukan julkistaman tiedotteen mukaan Premium–asun uloin materiaali on joustavaa Gore-Tex 3-kerroksista laminaattia, joka tekee sen poikkeuksellisen miellyttäväksi. Erittäin kulutusta kestävää Armacor-kangasta on käytetty vahvistamaan iskuille alttiita kohtia. Takissa on täysin vedenpitävä YKK:n valmistama AquaSeal –etuketju - teknologia, jonka Rukka tuo ensimmäisenä moottoripyöräasuun.

Muita ratkaisevan tärkeitä mukavuustekijöitä ovat pehmeä neopreenikaulus, 3-kerroksisesta Gore-Tex laminaatista valmistettu irrotettava kauluri ja veden- sekä tuulenpitävät, vetoketjulliset hihansuut, joissa on joustavat rannekkeet.

Hartioiden, selän ja reisien tuuletusaukot sallivat viilennyksen aina tarvittaessa.

Puvussa on kaikkiaan yhdeksän taskua suurta säilytystilaa tarvitseville ja suurin osa taskuista on myös vedenpitäviä. Rintataskuissa on repeämättömät magneettisulkimet.

Hengittävät Rukka D30 olka-, kyynär, lonkka ja polvi-säärisuojat ja keskiselän suoja tarjoavat optimaalisen mukavuuden ja erinomaisen suojaavuuden pehmeän, joustavan materiaalin ansiosta, joka moninkertaistaa iskunvaimennuksen onnettomuuden tapahtuessa.

Lisäksi Premium –asussa on yksityiskohdat, joita Rukka –tuotteelta voi odottaakin: irrotettava lämpöä säätelevä Outlast-vuori sekä takin ja housut yhdistävä, pitkä vetoketju.

Takin hihoissa, vyötäröllä ja lantiossa on useita säätömahdollisuuksia ja housujen takamuksessa AirCushion –systeemi ja Antiglide –Keprotec. Musta Premium –asu on saatavina 46-62 -kokoisina vaihtoehtoisesti joko keltaisin tai oranssein koristesaumoin.

Premium-takin suositushinta on 1199 € ja Premium-housujen suositushinta on 899 €.

Edit 14.3. Lisätty takin ja housujen hinnat.