Britney Spearsin Instagram-tilillä on maailmanlaajuisesti noin 13 miljoonaa seuraajaa, joten ei ihme, että moottoripyöräilijä löydettiin suhteellisen nopeasti.

Videolla kuuluvien sanojensa tueksi Spears vielä kirjoitti kommentiksi "Men in London OMG". Eli "Miehet Lontoossa, Luojani!"

Moottoripyöräilijä, jota yksi maailman tunnetuimmista naistaiteilijoista ylisti, sattuu olemaan 46-vuotias Phil Upton, joka on sittemmin joutunut maailman median suuren huomion kohteeksi.

Sun-lehdelle Hearst Publishingille Upton kommentoi tapahtunutta, miksi Spearsin pää oli kääntynyt hänen peräänsä, varsin brittiläisen asiallisen kuivasti:

– Jos ajattelisin, että se olisi tapahtunut vuokseni, olisin varsinainen paksupää, sillä hänhän ei voinut nähdä minua kunnolla, koska minulla oli kypärä ja ajolasit. Minulla ei ole asian suhteen mitään illuusiota. Se oli todennäköisesti moottoripyörä ja imago, joista hän piti ennemmin kuin minusta."

Hmm. Miksi toimituksen mielestä kyse on tarpeettomasta itsensä vähättelystä? Kaikkihan me tiedämme, että moottoripyöräilijät ovat seksikkäämpiä? Mitä mieltä olet?

Asiasta kertoi Morebikes ja Britney Spearsin Instagram-tilille pääset tästä.