Voi vain kuvitella, miltä tuntuu tämän hiljan kortin saaneen motoristin mielessä, varsinkin jos hän on ansaitusti nauttinut siitä, että on moottoripyörällä matkassa ja itse asiassa parhaassa vaiheessa moottoripyöräilijän uraansa: ensimmäinen pyörä, varusteet, pyörä käy kuin kello ja elämä maistuu! Sitten joku tulee ja pilaa tunnelman totaalisesti.

Onko tuo isällinen neuvoja se, joka tilaisuuden tullen aina toteaa "väärin sammutettu", tai tosiaan, kuten tässä, että "pyöräsi on liian pieni", "väärän merkkinen", "tuota rengasmerkkiä eivät käytä edes pimeimmän alamaailman hämärimmät oliot", "tuon väriset pyörät olivat muotia... jaa, eivät ne ole koskaan tainneet olla muotia, ja vaikuttaa vähän siltä, että eivät koskaan edes tule olemaan". Tai "tuo pyörä ei sovellu tuohon käyttötarkoitukseen". Keksit varmaan itse loputtomasti vastaavia esimerkkejä.

Ja mikä pahinta, neuvoja häipyy kuin telkkä rannasta, ja jättää varmasti apean tunnelman jälkeensä. Ehkä meillä kaikilla on tästä jotain opittavaa: ainakin se, että annetaan jokaisen nauttia ajamisestaan juuri sillä pyörällä, mikä hänellä on, eikös?

Mikäli video ei näy alla, katso se Youtube-sivustolta.