Chicago Atheneum on yksi maineikkaimmista arkkitehtuurin ja muotoilun museoista, ja se on jakanut jo 66 vuoden ajan vuotuiset palkinnot erinomaisesta arkkitehtuurista ja muotoilusta, sekä Good Design -palkinnot monissa eri kategorioissa innovatiivisen tuote- ja graafisen suunnittelun saralla.

Good Design -palkinto on suunnattu sellaisille korkealaatuisille tuotteille, jotka ovat vaikuttavia tyyliltään, toiminnalllisuudeltaan ja estetiikaltaan. Palkittujen joukossa on niinkin erilaisia hankkeita kuin Artemi Cadmo lamppu ja Boeing 787 jet.

Vuodelle 2016 museo vastaanotti hakemuksia useilta tuhansilta alojensa johtavilta valmistajilta ja design-yrityksiltä 55 eri maasta, jotka hakivat valikoidulla tuotteellaan himottua palkintoa, kuten Rukka Energater GTX ajoasullaan.

Palkintolautakunta myönsi Rukka Motorsport tiimille ainoan Good Design -palkinnon moottoripyöräasujen kategoriassa. Tämä tarkoittaa, että Energater GTX tulee osaksi museon pysyvää designmallistoa, ja on esillä Good Design 2016/2017 vuosikirjassa. Palkitseminen on julkaistu sekä Chicago Athenaeumin verkkosivuilla että European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies -verkkosivuilla. Palkinnot esiteltiin voittajille 27. tammikuuta tapahtuman gaalassa New Yorkissa.