Kyse on oletettavasti siitä, että ole se, mikä olet ja ole uskollinen itsellesi - erityisesti hyvännäköisellä skootterilla.

Videolla joukko samanlaisiin kouluasuihin pukeutuneita poikia ja tyttöjä (kummatkin sukupuolet istuvat erillään omissa pöydissään - tietysti) on ryystämässä trendilattea. Tyttöjen lattet on koristeltu söpöllä pandakerma/kahvivaahtokuvalla. Yksi pojista on erilainen eikä sopeudu joukkoon. Hän juo nimittäin appelsiinimehua. 

Pian hän saa melkoisen kohtauksen ja karjuu japaniksi, yrittää saada yhtä tytöistä mukaansa ja häipyy kuppilasta. Hän heittää koulu-univormunsa (oletettavasti, mielenkiintoinen sekoitus kulttietsivä Philip Marlowen ja varjoaan nopeamman cowboyn Lucky Luken asuista) lahjaksi katumuusikolle ja loikkaa skootterinsa selkään. Väliin mahtuu omituinen kohtaus siitä, miten hän kastelee asvaltinraosta esiin tunkevaa kasvia ja löytää laatikosta kissanpennun. Tai toivottavasti se karvainen olio on kissanpoika.

Skootterilla-ajo tekee näiden kohtaamisten lisäksi pojan onnelliseksi, ja tyttökin selvästi lähtee hänen peräänsä.

Kannatamme siis porttiteoriaa tässä tapauksessa. Toivottavasti pojasta tulee isona motoristi. Joka tapauksessa tämä video on hulvattomin moottoripyöräilyn tuoman vapauden puolesta puhuja anarkistisuudessaan ja siinä, miten yhteiskunnan paine samankaltaistaa on lähellä viedä nuoren skootteristin mennessään. Onneksi ei sentään.

Asiasta kertoi ensin Motofire. Mikäli video ei näy alla, löydät sen täältä.