Kukaan ei voi tietää, mitä teksasilaisen, Granburyssä asuvan 68-vuotiaan William Crumin päässä liikkui, kun hän törmäsi sivullaan suoralla tiellä ohittamassa olleen pariskunnan kylkeen. Crumin ensikommentti tapahtuneen jälkeen oli "En välitä!". Myöhemmin hän väitti kamppailleensa hämähäkin kanssa törmäyshetkellä.

Oikeudenkäynti tapahtumasta kesti kaksi päivää ja jury totesi Crumin syylliseksi kahteen törkeään pahoinpitelyyn kuolettavalla aseella. Crum on ollut vangittuna tapahtumahetkestä 17.10.2015 lähtien Hoodin piirikunnan vankilassa, kertoo uutissivusto Chron.

Tapaturman videoi moottoripyöräilijäryhmässä mukana ajanut Brian Fisher. Fisherin video osoittaa selkeästi, miten moottoripyörä yrittää ohittaa Crumin auton, kun auto yhtäkkiä tekee nopean liikkeen sivulle törmätäkseen moottoripyörään. Silloin Eric Sanders ja hänen kyydissään ollut tyttöystävä paiskautuvat tiehen.

Molemmat pyörällä matkassa olleet loukkaantuivat onnettomuudessa.

Onnettomuuden video on nähtävissä aiemmasta aihetta käsittelevästä jutustamme: Autoilija törmää tahallaan moottoripyöräilijän päälle, ensikommentti "hällä väliä", nyt syyttää hämähäkkiä