Rollin´Eyes -ledvalonauhojen valmistusta varten tehtiin tulosta tuottanut joukkorahoituskierros. Valot valmistetaan Belgiassa ja ne tulevat myyntiin 15.4. alkaen ja ovat jo tilattavissa verkkokaupan sivuilta. Hinnat liikkuvat 98 - 159 euron välillä.

Valojen värejä ja välkettä ohjataan älypuhelinohjelmiston avulla. Tällä hetkellä ohjelmisto on jo Android-puhelimille ja iPhonelle moinen on tulossa.

Valoille on olemassa useita erilaisia sekvenssejä ja värejä. Niiden avulla voi todella personoida pyöräänsä. Mukana on myös jenkki- ja europoliisihälyvalovaihtoehdot, joiden käyttäminen ei välttämättä herätä pelkkää goodwilliä. 

Katso oheinen video, niin näet, mitä mahdollisia yhdistelmiä valot tarjoavat. Toistaiseksi valoja on tarjolla vain Goldwingin eri versioihin, ja valmistaja markkinoi niitä erityisesti paraateihin ja valoshow´hin vetonumeroksi. Ledit ovat valmistajan ilmoituksen mukaan tehokkaita, ja eri kombinaatioilla varmasti saa riittävästi huomiota.

Rollin' Eyesissä on kaksi eri perusmoodia: Street Mode ja Show Mode. Ensimainittu on katulaillinen ja tehostaa parkkeja, vilkkuja sekä jarruvaloja ja tarjoaa valkoista huomiovaloa eteenpäin.

Show moodi näyttää puolestaan esiohjelmoituja valoefektejä kuten skanneri, poliisi, flipflop, sateenkaari jne.