Sähkömoottoripyörämarkkinat, vaikka niitä ei oikeastaan vielä kunnolla olekaan, ovat synnyttäneet mielenkiintoisia uusia tulokkaita kuten Zeron Yhdysvalloissa ja nyt tämän Johammerin. Viimemainittu lupaa futuristisen retrosikaarin näköiselle laitteelleen parhaimmillaan yli 200 kilometrin mittaisen toimintasäteen. Tämä on jo useimmille motoristeille riittävä päivämatka.

Pyörässä on Johammerin omaa akkuteknologiaa, jota saa kahtena eri versiona, 12,7 kWh:n ja 8,3 kWh:n annoksina. Isompi akku takaa pidemmän yhtämittaisen ajomatkan. Johammerin akuille luvataan 200 000 kilometrin tai neljän vuoden käyttöikä, jona aikana akkutehon ei pitäisi laskea lle 85 prosentin.

Pyörän erikoisuus -ulkonäön ja sähköisyyden lisäksi - on, ettei siinä ole lainkaan perinteistä kojelautaa, vaan mittariston on sijoitettu digitaalisesti hyönteisen tuntosarvia muistuttaviin peileihin. Alustamekaniikka muistuttaa nyky-BMW:n vastavia, sillä varsinaisia etuteleskooppeja ei ole lainkaan vaan se on korvattu keinuhaarukalla.

Pyörän hinta Itävallassa on pienemmällä akulla 23 000 euroa ja isommalla 25 000 euroa. Tähän pitänee taas lisätä Suomeen tuotuna runsaasti veroja päälle, joten mistään halparatkaisusta ei ole kyse.