Rider 450 sisältää 150 valmista, muun muassa MotoPlussan, Adventure Bike RIDERin ja Tourenfahrerin kuratoimaa reittiä eri puolilla maailmaa. Näyttöä napauttamalla saa näkyviin lähistöllä olevat moottoripyöräilijää kiinnostavat palvelut, kuten levähdyspaikat, ravintolat ja hotellit sekä jopa moottoripyörämuseot.

Rider 450 -moottoripyöränavigaattori sisältää myös globaalit kartat veloituksetta laitteen käyttöiän ajaksi sekä reaaliaikaiset liikenne- ja valvontakameratiedot.

– Saamamme asiakaspalautteen perusteella on selvää, että moottoripyöräilijät janoavat pientä seikkailua ja elämyksellisiä reittejä. Ajajat voivat etsiä sellaiset tiet, jotka sopivat juuri sen hetkiseen tilanteeseen. Mutkittelua ja mäkisyyttä säätämällä voi valita joko levollisen ja suoran tai jännittävämmän reitin, kertoo TomTomin kuluttajatuotteista vastaava johtaja Corinne Vigreux.

Uudistunut TomTom RIDER -navigaattorimallisto tulee saataville Euroopassa 25.4. alkaen. Rider 42 ja 420 tulevat vähittäiskauppoihin suositushintaan 349 euroa ja 399 euroa. Rider 450 ja 450 Premium Pack tulevat myyntiin erikoisliikkeisiin suositushinnoin 399 euroa ja 499 euroa.

Reitillä on merkitystä.

Reitillä on merkitystä.