Iso-Britannian hallitus uskoo kouluttamisen ja valistuksen merkitykseen ja on perustanut sitä varten Think Biker -sivuston, johon voit tutustua täällä

Sivusto tarjoaa samalla palveluja motoristille: erilaisia näkyvyyskampanjoita sekä kuten oheiset videot kehottavat, istahtamista moottoripyörällä ajamisen koulun penkille ajatuksella "aina voi oppia lisää". Näkemyksen vahvistamiseksi moottoripyörän satulaa kuluttamaan on kutsuttu ratamoottoripyöräilyn maailmanmestari Chaz Davies, joka pitkästä ammattilaisurastaan huolimatta suoritti tavallisen moottoripyöräkortin vasta muutamaa kuukautta ennen oheisen videosarjan kuvausta.

'Never too good' -kampanjan perimmäinen tarkoitus on kehottaa moottoripyöräilijöitä hankkimaan lisää oppia ajamisesta. Se tarkoittaa siis osallistumista ruosteenpoistokursseille ja muuhun ajokoulutukseen. 

Hyvä videosarja, joka jokaisen kannattaa katsoa läpi ajatuksen kanssa. Maailmanmestari on sarjassa oppilaan roolissa, mutta toteaa lopuksi, että "Ajamisesta voi aina oppia lisää". Toisin sanoen, niin hyvä ettei voi koskaan olla, etteikö voisi tulla paremmaksi - ja ajaa turvallisemmin.

Aiheesta aiemmin sivuillamme:

Bikereitten ensiapukurssi - ideaa meillekin?

Ajattele motoristia -piilokuva, löydätkö mp:n?

Toisivatko valtavat pyöräkohtaiset valomainokset turvaa motoristeille liikenteeseen?

1. Back to School -takaisin kouluun. Linkki Youtubeen tässä.

2. Look, Lean and Roll. Opi katsomaan, kallistamaan ja kääntymään. Linkki Youtubeen tässä.

3. Roadcraft - maanteillä. Linkki Youtubeen tässä.

4. Yhteenveto? Linkki Youtubeen tässä.