Kun naishenkilö, jonka moottoripyörä oli varastettu Orlandosta useita viikkoja aiemmin, näki sosiaalisessa mediassa miehen ajavan hänen varastetulla pyörällään, hän tietenkin suuttui.

Miamin poliisi pidätti 20-vuotiaan Jose Alejandro Perezin - henkilön, joka teki Facebook Live -päivityksen - sen jälkeen, kun hän ajoi Orlandosta varastetulla pyörällä kolarin.

Pyörä oli huonossa kunnossa kolarin jälkeen, ja vaatii useiden tuhansien dollareiden remontin.

– Olen kuitenkin iloinen siitä, että sain pyöräni takaisin, nimettömänä pysyttelevä varkauden uhri totesi.

– Oli todella typerää laittaa kaikki Facebookiin, uhri kertoi. – Tiesin heti, että kyse oli minun pyörästäni, ja nähdessäni hänen kypäränsä, jonka olin jo nähnyt valvontakameran kuvassa, pystyin liimaamaan palaset yhteen.

Valvontakameran kuva paljastaa teon tarkan tapahtumishetken Uptown Placen parkkihallissa. Poliisi ei vielä pysty vahvistamaan, varastiko Jose Alejandro Perez henkilökohtaisesti kyseisen moottoripyörän, sillä valvontakamerakuvissa pyörän vieneellä oli moottoripyöräkypärä päässään.

Perez joutuu oikeuteen 18.5 syytettynä ajoneuvon luvattomasta käyttöönotosta. Poliisi uskoo, ettei hän toiminut yksin.

– Olen tosi kiitollinen siitä, että sosiaalinen media teki tehtävänsä ja pystyimme löytämään pyöräni, uhri kertoi, ja lisäsi olevansa tyytyväinen siitä, ettei se tullut takaisin osasina.

Asiasta kertoi ensin Click Orlando, ja sen sivuilla on nähtävissä myös tuo Facebook Live -video, jossa Perez esittelee varastettua moottoripyörää.