Oheisella videolla Harley-Davidsonin pääinsinööri Jeff Richlen kertoo, että Livewire ei ole suinkaan äänetön, kuten sähköpyörät yleensä, vaan sen moottorin tuottama äänimaailma muistuttaa suihkuturbiineja. Myös pääsuunnittelja Kirk Rasmussen hehkuttaa pyörän äänimaailmaa.

Pyörän eteen on selvästi tehty paljon töitä, että se taipuu noin nätisti Cycle Worldin testikuljettajan käsissä. Siitä voisi päätellä, että tuotantomalli ei välttämättä ole kovin kaukana.

Samalla sähkömoottoripyörä Livewiren tuominen mukaan myyntimallistoon voisi tuoda myyntiä merkittävästi juuri siihen suuntaan, mihin H-D kaipaa uusia asiakkaita: nuorten ympäristötietoisten ryhmä on tavoittelemisen arvoinen, kun brändin asiakaspohjaa laajennetaan korjaamaan laskevaa myyntiä.

Rideapart pohtii, että mallin kohtalonkysymyksiä ovat hinta ja toimintasäde yhdellä latauksella.

– Olemme innostuneita tulevaisuudestamme, kertoo tehtaan perustajan, William A. Davidsonin pojanpoika Bill. – Esittelimme sähköisen Livewiren prototyypin jo muutama vuosi sitten, ja se projekti on elossa ja voi hyvin. Emme vielä tiedä, milloin esittelemme sen, mutta se etenee hyvin, ja tulemme varmasti esittelemään sen.

Olisiko vuosi sopiva aika odottaa uuden mallin julkistusta? Ehkä. Mikäli video ei näy alla, voit katsoa sen täältä.