– Suosittelen kisavieraita käyttämään maksuttomia pysäköintialueita sekä joukkoliikenneyhteyksiä, koska oletettavasti Imatran keskusta ruuhkautuu viikonlopun aikana, Junna ohjeistaa. Tarkemmat tiedot liikennejärjestelyistä ja pysäköintialueista löytyvät Imatran kaupungin ja Imatran moottorikerhon internetsivuilta. Poliisi valvoo myös yleistä järjestetystä ja turvallisuutta Imatralla ja erityisesti tapahtuma-alueilla.

Uutena ilmiönä voidaan todeta dronet, joita lennätetään nykyisin ahkerasti. Dronen käyttäjiä kehotetaan lukemaan niitä koskevat määräykset Trafin sivuilta. Poliisi voi kieltää ilma-alusten käytön, jos siitä aiheutuu vaaraa yleiselle järjestykselle ja turvallisuudelle. Vääränlainen käyttäminen käsitellään ilmailurikkomuksena, josta voidaan ilmailulain perusteella määrätä rangaistukseksi sakkoa. Erityisesti yleisömassojen päällä lennättämisen voidaan katsoa vaarantavan yleistä järjestystä ja turvallisuutta.

Kaakkois-Suomen poliisi toivottaa kaikille kisavieraille turvallista ja antoisaa Imatranajot -viikonloppua, kerrotaan poliisin tiedotteessa.