Viesti jatkuu: "25-27.7. (Klo 10-15) Ois hieno mahdollisuus tulla kokeilemaan. Silloin on MP-tuen järjestämä ajoharjoittelupäivä Alastaron moottoriradalla. Jos omistat moottoripyörän ja moottoripyöräilyyn tarkoitetut ajovarusteet, niin homma on ajamista vaille valmis.

Track Punk Racingin varikkoteltta työkaluineen on käytettävissä, järjestämme aloittelijoille opastusta rata-ajon perusasioihin ja lähdemme tarvittaessa ihan radalle näyttämään ajolinjoja yms. Keitellään varikkoteltalle reilusti kahvia, jos joku haluaa tulla vain haistelemaan varikon ilmapiiriä.

Tiimillä on myös kuvaaja radanvarressa, joten Facebookin ja muut mediat saa hukutettua ajokuviin heti ajojen päätyttyä, halutessaan saa vaikka actioncameran lainaan ja videot itselleen talteen.

Hinta 49 e/päivä/henkilö. Ilmoittautumiset mailiin: jenni@trackpunkracing.com

Jos olet jo vähän kokeneempi niin lipun voit ostaa mp-tuen nettikaupasta.

Nähdään radalla!"

Osallistujamäärästä riippuen ajot järjestetään joko vapaasti, tai kolmessa ryhmässä kuljettajien tason mukaan. Lisätietoja Track Punk Racing -tiimistä Facebookissa.

Kaikki päivät ovat avoimia sekä kilpa että katukuskeille. eli ensikertalaisetkin rohkeasti mukaan vaan!

Alastaron moottorirata on moottorirata Virttaan kylässä Loimaan kaupungissa. Radan pituus on 2 970 metriä. Moottoriradan lisäksi alueella on jokamiesluokan rata sekä kiihdytysrata. Radalla ajetaan niin kansallisia kuin kansainvälisiäkin kilpailuja.

Osoite: Jarno Saarisentie, 32560 Virttaa

Radan kotisivut: http://www.alastarocircuit.fi/