Lauantaina aamulla kaasuteltiin harjoitukset ja aika-ajot sateen edellisenä yönä kastelemalla märällä radalla. Harjoituksissa Haavisto oli oman ryhmänsä kolmas ja aika-ajossa seitsemäs.

Ensimmäinen kilpailuerä ajettiin lauantaina illalla kuivalla radalla, missä Haavisto otti loistavan startin taistellen aivan kärkisijoista. Ensimmäisen kierroksen päätteeksi hän oli viidentenä.

Nuorukainen teki pienen virheen isossa kaksoishyppyrissä, minkä jätti hieman vajaaksi. Tämän jälkeen ajoon tuli hieman lisää puristusta ja-Haavisto menetti muutamia sijoja. Maalissa mies oli kymmenes.

Sunnuntaina puolen päivän aikaan ajettiin toinen erä, missä Haavisto epäonnistui lähdössä, mutta hyvillä ajolinjavalinnoilla pystyi kuitenkin nostamaan itsensä jo sijalle 12. ensimmäisen kierroksen päätteeksi. Erän aikana Haavisto onnistui jo nousemaan yhdeksänneksi, mutta Italian Alberto Forato ohitti Haaviston vielä muutama kierros ennen maalia ja nuorukainen oli ruutulipulla ensimmäisen erän tapaan kymmenes.

- Kaksi kertaa kymmenes ja totaalin kymppi on hyvä suoritus. Lauantaina erässä jätin kaksoishyppyrin hieman vajaaksi, kun aamulla sitä ei päässyt hyppäämään, joten arvioin tilateen vain väärin. Hyvä tulos kuitenkin Sveitsin savelta ja vielä on hyvä mahdollisuus olla loppupisteissä kympin sakissa, Haavisto kertoi sunnuntaina erän jälkeen.

Hän on nyt ennen viimeistä osakilpailua sarjapisteissä nyt jaetulla 11. sijalla. Viimeinen osakilpailu ajetaan syyskuun puolessa välissä Ranskan Villars Sous Ecotissa.