Deadpool 2:sta on kuvattu kesäkuun alusta Vancouverissa Kanadassa. Poliisi ei ole vielä kertonut stunt-näyttelijän henkilöllisyyttä, mutta tutkii asiaa, ja on luvannut lisää tietoa aikanaan.

Paikalle saapuneen ambulanssin miehistö ei voinut tehdä muuta kuin julistaa henkilön kuolleeksi. Silminnäkijät kertoivat, että stunt-näyttelijä menetti pyöränsä hallinnan törmäsi reunakiveykseen ja lensi siitä toimistorakennuksen ikkunoiden läpi.

Nainen suoritti onnistuneesti neljä kertaa halutun stuntin, mutta viidennellä kerralla hänellä oli ongelmia kaasun kanssa, ja hän menetti pyöränsä hallinnan, kun moottori sammui, kertoo Canada's Global News.

Koska naisen stunttaama hahmo ei elokuvassa käytä kypärää, niin myöskään stunt-näyttelijä ei käyttänyt kypärää. Sijaisnäyttelijänä toimi kokenut road race -kuljettaja, joka oli tekemässä ensimmäistä elokuvaansa.

Stunt-näyttelijä sijaisti näyttelijätär Zazie Beetzin näyttelemää Domino-nimistä hahmoa.

Elokuvan ohjaaja, itsekin entinen pitkän uran tehnyt stuntmies, David Leitch totesi Los Angeles Timesille: "Olen syvästi surullinen yhden stunt-näyttelijämme menehtymisestä tänään. Mitkään sanat eivät voi ilmaista sitä, mitä minä ja loput Deadpool 2:n miehistöstä tunnemme tämän surullisen tragedian vuoksi. Ajatuksemme ovat hänen perheensä, ystäviensä ja rakkaidensa luona tänä vaikeana aikana."

Elokuva tulee ulos ensi vuoden kesäkuussa.