Silverstonessa juuri ennen BSB Supersport-luokan kilpailua alkanut sade toi lähtöön lisähaastetta. Neljännestä ruudusta startanneen 777RR HRP Suzukin Eemeli Lahden kilpailu päättyi kaatumiseen kuudennella kierroksella

– Positiivista oli, että sain jälleen ihan hyvän lähdön. Emme kuitenkaan olleet ehtineet tehdä lähtöruudukossa sen kummempia sadekelin säätöjä, löysäsimme vain hieman vaimennuksia ja kovaksihan pyörä jäi. Molemmat päät luistivat koko ajan, Lahti manaili.

– Kilpailun puolessa välissä perä vain luisti alta, vaikka en ollut edes kaasulla. Seurauksena oli pieni highsider, josta selvisin ilman vammoja. Kaikeksi onneksi pyöräkin näyttää suhteellisen ehjältä, Lahti kertasi.

– Nyt pidämme pari päivää lomaa Englannissa, ennen kuin suuntaamme katseemme kohti ensi viikonloppua ja Oulton Parkin kilpailua.

BSB Supersport -sarjasta on nyt ajettu yhdeksän osakilpailua, joista Lahti on osallistunut neljään ja hänen sijoituksensa sarjassa on yhdestoista. Lomalta Eemeli Lahti ja 777RR HRP Suzuki palaavat, kun BSB-sarjan seuraava kilpailuviikonloppu järjestetään Oulton Parkin radalla 15.-17 syyskuuta.