Lauantaina illalla ajettiin EMX250-luokan ensimmäinen erä, mutta päivän aikana sateet olivat muokanneet radan aivan päinvastaiseksi, kuin aamun harjoituksissa. Jere Haavisto epäonnistui lähdössä, kun pyörä lähti poikittain heti lähtöpuomin jälkeen. Ruutulipulla Haavisto oli lopulta sijalla 20.

Sunnuntaina toisessa erässä rata oli muuttunut lauantaista entistä pahemmin ja tällä kertaa pärjäsi mikäli radan pääsi ympäri jäämättä pahemmin kiinni. Tampereen Motocrossin kuljettaja ajoi ensimmäiset kierroksen kymmenen parhaan joukossa olleen parhaillaan jo kuudentena, kunnes lähti radan jyrkkään ylämäkeen hieman liian ahnaasti. Haavisto väisteli aikansa edessä kaatuvia kuskeja, kunnes jäi itse lopulta jumiin. Pyörä ja kuljettaja liukuivat mäkeä alas. Tämän jälkeen nuorukainen yritti putsata pyörää mudasta, että sai eturenkaan toimimaan. Maalissa hän oli 18.

- Harmi, että keli hieman pilasi nämä kilpailut. Rata oli kuitenkin todella hieno ja erot oli todella pienet aamulla. Lauantaina erässä oma ajo oli hieman huonoa ja sunnuntaina olisi vaan tarvinnut olla tarkkana noissa mäissä, ettei jää jumiin. EM-sarjassa parannettiin sijoitusta kuitenkin taas huimasti kahteen edelliseen vuoteen verrattuna. Nyt vielä muutama kilpailu tänä vuonna ja sitten aletaan tähtäämään ensi kauteen, Haavisto kertoi sunnuntaina illalla.

EM-sarjassa Haavisto oli kahdestoista.