Ajotapahtuma on tarkoitettu endurossa ja cross countryssa vielä luokittelemattomille kuljettajille. Mukaan mahtuu 60 kuljettajaa. Osallistujat jaetaan ilmoittautumismäärästä riippuen 6 - 10 henkilön ryhmiin. Kouluttajina toimivat muun muassa moninkertainen MM-mitalisti Marko Tarkkala, nuorten MM-sarjassa kilpaileva Aleksi Jukola ja enduroon vaihtanut trialtaituri Henri Himmanen.

Osallistujilta edellytetään omaa pyörää ja ajovarusteita. Jokaisella osallistujalla on oltava esittää voimassa oleva liikennevakuutus käyttämäänsä pyörään.

Kuljettajat jaetaan kokemuksen mukaan tasoryhmiin, joten leirille voi osallistua myös ilman aikaisempaa ajokokemusta, vaikkapa lainapyörällä ja -varusteilla.

Ilmoittautuminen 14.5.2014 mennessä sekä lisätietoja FinEnduron sivuilla. Osallistumismaksu on 50 euroa, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankkiin.

Tapahtuman aikana on mahdollisuus koeajaa Betan mallistoa. Paikan päällä on myös varikkokioski, josta saa kahvia, makkaraa ja pientä purtavaa.

Rohkeasti kaikki mukaan! Tule joko tutustumaan itsellesi uuteen lajiin tai hakemaan ajovinkkejä ja varmuutta, jotta rohkenet ilmoittautua kesäkauden aikana elämäsi ensimmäiseen enduro- tai cross country -kilpailuun. Ajotapahtuma alkaa ilmoittautumisella ja ryhmiin jaolla klo 10, joten kannattaa olla ajoissa paikalla.