Joka tapauksessa Metzeler tiedotti eilen laajentavansa Karoo-mallistoaan maantiekäyttöä kohti Karoo Street -rengasmallilla. Renkaalle luvataan erinomaista suorituskykyä tiellä jopa märissä olosuhteissa, mutta uusi endurorengas säilyttää aggressiivisen tyylinsä nappuloineen ja hoitaa homman kotiin myös offroad-puolen ajossa.

Monet seikkailu-, endurokatupyörien ja dualsport-moottoripyörien käyttäjät kaipaavat myös asfaltille kelpaavaa sport-touringrengasta, mutta sellaisena versiona, joka toimii myös asfaltin ja myös tiestön ulkopuolella. Karoo Street täyttää nämä tarpeet, sillä siinä säilyy offroad-renkaan ulkonäkö ja ominaisuudet, mutta rengas tarjoaa myös hyvät tieominaisuudet sekä kuivalla että märällä tiellä.

Karoo Street -rengas on kehitetty tuoreimman sukupolven adventure-, isoja enduro- ja dualpurpose-moottoripyöriä varten hiekkateille ja isommillekin teille reissuille, missä hyvä kulutuksen kesto, vakaus ja mukavuus säilyvät koko renkaan eliniän.

Karoo Street -rengas tulee myyntiin maaliskuusta alkaen. Karoo tuoteperheeseen kuuluu kaksi muuta mallia Streetin lisäksi. Karoo 3 on tarkoitettu offroad-ajoon ja seikkailumatkoille ja Karoo Extreme puolestaan ammattimaiseen kisaamiseen erämaa-ajoissa.

Metzeler Karoo.

Metzeler Karoo.