Bigmoon Entertainment ja Deep Silver/Koch Media julkaisevat Dakar 18 pelin kesäkuussa 2018 PS4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle. Pakko myöntää, että traileri näyttää niin kiinnostavalta, että tuskin maltamme odottaa.

Dakar Rallystä on tehty pelejä jo aiemminkin, mutta uutuuden pitäisi pystyä pistämään entisistä paremmaksi. Sen luvataan tarjoavan monipuolisemman ja täyteläisemmän kokemuksen, ja siinä on laaja valikoima autoja, moottoripyöriä, quadeja ja kuorma-autoja sekä kuskeja mistä valita sekä läjä erilaisia karttoja. 

Kartat on luotu skannaamalla todellisten etappien kartoista Perusta, Boliviasta ja Argentiinasta. Pelin realismia lisää se, että saatat jäädä jumiin hiekkaan, joutua korjaamaan pyörääsi, paikkaamaan puhjenneen renkaan ja jopa kamppailemaan muuttuvan sään kanssa. Kaikki tämä samalla, kun luet Dakar Rallin tiekirjaa. Aivan kuten oikeassa kisassakin.

Peli sisältää myös tärkeimmät viralliset Dakar-tehdastiimit, ajoneuvot ja niiden pilotit kaikissa viidessä kilpailuluokassa. Lisäksi peliä voi pelata joko yksin tai verkkomoninpelinä.

Lisätietoja pelistä täältä ja Dakar-rallista täältä. Pelin virallinen traileri alla.