American Chopper palasi televisioruutuihin viiden vuoden tauon jälkeen 1. maaliskuuta. Jaksossa Paul senior ja Paul junior olivat jälleen puheväleissä ja asensivat yhdessä etuteleskooppia, kertoo Cyril Huze.

Nyt Paul senior kertoo kuitenkin olevansa rahaton, ja hakeutui New Yorkissa Chapter 13 piiriin 28.2. Se tarkoittaa henkilökohtaista saneerausmenettelyä, jossa velallinen maksaa tietyn suunnitelman puitteissa joko kokonaan tai osittain velkansa.

Teutul seniorilla on varallisuutta 1,8 miljoonan dollarin edestä ja hän on velkaa 50 eri taholle yhteensä 1,07 miljoonaa dollaria. Hän tienaa kuukaudessa 15 000 dollaria, ja käyttää niistä 12 600 taalaa.

Varallisuuteensa Teutul on listannut kotinsa Montgomeryssä, vuosimallin 2011 Chevy Camaron, 2010 Dodge Challengerin, 2009 Chevy Corveten ja muutaman pistoolin, joiden yhteisarvo on noin 200 taalaa. Hän on myös velkaa 32 000 dollaria veroista ja 21 000 dollaria eri luottokorttiyhtiöille.

Orange County Choppers ja sen liiketoiminta ovat hänen omistuksessaan, mutta sen arvoksi Paul Senior väittää nollaa dollaria. Vaikuttaa ilmeiseltä, että hän puolustaa liiketoimintaansa ja pyrkii pitämään sen hinnalla millä hyvänsä omistuksessaan

Toimituksen huom: Tämä oli alkuvuoden luetuin juttumme. Kyse on siis juhannuksenajan uudelleen julkaisusta.