Ensimmäisenä pyörästä noteeraa ison metallipitoisuuden ja hienon kiillon ja toiseksi rakettimoottorin näköiset purtilon pyörän moottorin paikalla. Pyörä on ottanut siinä kohtaa ulkonäköönsä vaikutteita Star Trekin Enterprise-aluksesta, asia tunnustetaan myös Bandit9 nettisivustolla.

Muutenkin pyörä on Trekkie- ja Jedimielisten ihmisten juhlaa. Ohjaustanko kahvoineen tuo mieleen ennemmin Star Warsin kiiturin kuin moottoripyörän.

Bandit9 L-Concept on vahvasti futuristisen näköinen.

Pyörän hinta Yhdysvalloissa on kotiovelle kuljetettuna 10 950 dollaria, 8845 euroa. Yhdeksän pyörän tuotantosarjasta on enää kolme myymättä.

Teräksinen kiillotettu runko toimii myös polttoainesäiliönä ja käsinvalmistettu pyörä tulee veistoksellisen kahvoin ja yhdestä alumiinipalasta työstetyin kahvoin. Niukka kyynelpisaran mallinen istuin on päällystetty italialaisella vasikannahalla.

Enterprise-moottorikotelo kätkee sisälleen satapiikin koneen.

Edessä valoa näyttävät hyvin valkoiset 6000 Kelvinin päivänvalo-Ledit ja takana puolestaan on punaiset Ledit paljastamassa jarrutukset ja vilkutussuunnat.

Moottorin teho ja kokoko? Hämmentävintä koko laitteessa on, että se on tiekelpoinen ja periaatteessa kevytmoottoripyörä. Moottorin kuutiotilavuus on 125 cm3 ja se on nelivaihteinen. Käynnistys tapahtuu sähköisesti ja toisioveto hoituu ketjulla. Pyörä painaa 135 kg ja sen huippunopeus on 110 km/h.

Viisi 6000 Kelvinin teho-Lediä edessä tuo ainakin kirkkautta ajamiseen.

Vanteet ovat sekä edessä että takana 21-tuumaiset ja varustettu levyjarruilla. Katso kuvat, ja käy ihmettelemässä myös Bandit 9:n kotisivuilla

Aiheesta aiemmin: Bandit9: Harley-Davidsonin Revolution X -moottorin ympärille rakennettua mustaa kauneutta

Kahvat on koneistettu alumiinikappaleista.

Etuvalaistus.

Stonga kuin Star Warsin kiiturissa.

Profiilikuva toiselta puolen.

Takaledit.

Ledit käytössä.

Istuin on todella pelkistetty.

Takaiskunvaimentimet.

Unibody-runko toimii myös polttoainetankkina.

Bandit9 L-Concept.