Indian Motorcycle ja Jack Daniel's ilmoittivat yhdessä Klock Werks Kustom Cyclesin kanssa, että 2018 Jack Daniel’s Limited Edition Indian Scout Bobbereiden varauskirja on jo täynnä. Indianin jälleenmyyjät alkoivat vastaanottaa tilauksia tiistaina 13. maaliskuuta kello 12 EST:tä, ja malli oli myyty loppuun alle kymmenessä minuutissa.

Ainoa jäljellä oleva kappale eli valmistusnumero 1. on vielä olemassa, mutta se ei ole myytävänä, vaan se on varattu arpajaisten voittopalkinnoksi palomiehille ja ensiapuhenkilöille.

Jokainen 177:stä pyörästä on yksittäin numeroitu, ja niiden ulkoasua on korostettu Jack Daniel’s Fire Brigade -teemalla. Pyörässä on kaksisävyinen mattamusta maalaus, ja sen grafiikat ovat oikeaa 24 karaatin kultaa tankissa ja lokasuojissa.

24 karaatin kultausta on käytetty muun muassa tankin Fire Brigade -korkokuvassa ja “Bottles and Throttles Don’t Mix” -upotuksessa etupuskurissa.

Vuoden 2016 yhteistyömalli Jack Daniel’s Limited Edition Indian Springfield ja Indian Chief Vintage valmistettiin Jack Daniel Distilleryn 150-vuotisjuhlan kunniaksi. Mallit myytiin loppuun alle kahdeksassa tunnissa. Viime vuoden Jack Daniel’s Limited Edition Indian Chieftain myytiin loppuun 10 minuutissa.

Aiheesta aiemmin:

Indian Motorcyclelta tulee myyntiin Jack Daniel’s Limited Edition Scout Bobber - aidoin kultauksin

Rajoitettu valmistuserä Jack Daniel's Indianeja myytiin loppuun 10 minuutissa

Jack Daniel´s -Indianista numero 1 maksettiin 137 000 euroa