Colin Furze vetää vertoja kenelle tahansa propellihatulle. Motouutisten sivustollakin on esitelty aina silloin tällöin hänen aikaansaannoksiaan. Välillä tekeleitä katsoo tukka pystyssä, välillä syvään huokaillen, mutta aina ne tuottavat iloa. Silloinkin, kun ensimmäinen ajatus on, että onneksi ei tarvitse koeajaa tuota kapistusta...

Mutta leijupyörä, lentävä moottoripyörä, nimetkää miten itse tahdotte, on ajatuksena aivan hullu, mieletön ja kertakaikkisen hieno. Moottoripaketit Colin sentään lainasi / vuokrasi valmiina, mutta rakentamisessa ja lentämäänopettelemisessa on pätkiä, joita ei varmasti kannata näyttää hänen äidilleen tai vaimolleen.

Mihin ihmeeseen tarvitaan monimutkaisia ohjausjärjestelmiä, moottoripyöräähän ohjataan kallistelemalla, oli sitten lentävä tai ei, näyttää Colin Furze pohtivan. Niin, ja moottorit: nehän ovat perinteisiä bensakäyttöisiä.

Hmm. Joka tapauksessa alla ensin suunnittelu-, sitten rakentamis- ja kolmantena lentämisen opetteluvideo. Tyylipisteitä ei jaeta. Ilo on pääasia.

Colinin esittämä kysymys suunnitteluvideon saatetekstistä: "Voiko putkimies, jolla ei ole insinööriopintoja takanaan eikä mitään historiaa leijuvien laitteiden tekemisessä, pystyä tekemään sellaisen... Tästä tulee hauskaa!"

Suunnitteluvaihe:

Rakentaminen:

Toteutus: