Coconutsin mukaan se, että alaikäiset lapset ajavat laittomasti moottoripyörillä on valitettavaa arkipäivää monessa osin Indonesiaa, mitä edistää yhdistelmä vanhempien puuttuvaa huolenpitoa ja poliisin rangaistusten puute.

Mutta jopa löysien indonesialaisten standardien mukaan katsottuna videolla näkyvä pikkupoika on aivan liian nuori ajamaan moottoripyörällä - vaikka minisellaisella - isolla päätiellä. Puhumattakaan siitä, että hänellä on yhtä nuorelta näyttävä kyytiläinen matkassaan.

Tämä yhdistelmä pakotti poliisitkin lopulta toimimaan Sampangissa, Itä-Jaavassa viime keskiviikkona.

Restu-niminen poikalapsi kertoo olevansa menossa serkkunsa kotiin, kun poliisisetä taas kertoo, että molempien poikien pitäisi käyttää kypärää.

Poliisi kertoo saattavansa pojat kotiin ja kysyy missä he asuvat.

– Otetaanko minulta pyöräni pois, kysyy Restu. 

– Ei, emme tee sellaista, toteaa yksi poliiseista.

Poika ei kuitenkaan usko tätä, vaan murehtii sitä, että jos joutuu ostamaan uuden moottoripyörän "Minulla ei ole rahaaaaaaa".

Lopulta poliisit onnistuvat vakuuttamaan nuoren miehen, ja ajavat tämän kanssa poliisisaattueessa kotiin. Restu oli ollut isovanhempiensa vahdittavana. He kertoivat, että poika yleensä ajaa pyörällään pihamaalla. Mutta selvisi myös, että jotkut pojan sukulaisista, kuten esimerkiksi hänen isänsä, ajavat kilpaa moottoripyörillä, joten Restu oli ilmeisesti tullut siihen johtopäätökseen, että hänen ajotaitonsa riittää suurempiinkin ympyröihin.

Onneksi kaikki päättyi onnellisesti, ja Restu sai pitää pyöränsä. Video Eris Riswandin Facebook-sivulta.