Orange County Choppersin omistajana Paul Teutul Seniorin kurssin yhteydessä esittämissä dokumenteissa on lukuisia epäjohdonmukaisuuksia, hänen uusi asianajajansa kertoi pesänvalvojan kuulemisessa keskiviikkona. Teutulin uusi asianajaja Erica Aisner lupasi pesänvalvoja Krista Preussille työskentelevänsä nopeutetulla aikataululla saadakseen täsmällisemmät listaukset Teutulin henkilökohtaisesta ja yrityksen omistuksista ja keskeneräisistä oikeudenkäynneistä.

Viime kuun kuulemistilaisuudessa Preuss suhtautui epäillen Teutulin väitteisiin hänen omaisuutensa omistuksista. Niiden joukossa on mm. hänen 330 neliömetrin talonsa, jonka tontti on 15 hehtaaria ja huonekalujen arvo vain 500 dollaria. Lisäksi tilityksen mukaan kustomoitujen moottoripyörien rakentajalla ei ole yhtään moottoripyörää. 

Talosta on kuvia kiinteistövälittäjän sivuilla, jossa sitä kaupataan 2,5 miljoonan dollarin hintaan. Kuvissa mukana on myös autotalli täynnä moottoripyöriä, autoja, mönkijöitä ja vene, Cyril Huze kertoo.

Ajoneuvoikseen Teutul on listannut vuosimallin 2011 Chevy Camaron, 2010 Dodge Challengerin ja vuosimallin 2009 Chevy Corveten. Pesänvalvoja suhtautuu myös epäillen Teutulin väitteeseen, että tämä saisi American Chopperin uusista jaksoista vain 20 000 dollaria kustakin.

Aiheesta aiemmin: Televisiosta tutun Orange County Choppersin Paul Teutul Senior hakeutumassa konkurssiin