Rata koostui ratamestari Jukka Kuusisen rakentamasta kymmenestä haastavan ja liukkaan jakson muodostamasta reitistä, joka ajettiin kolmeen kertaan.

40+ luokassa muutaman vuoden tauon jälkeen kilpailuihin palannut järjestävän kerhon Jari Leipijärvi ajoi selvään voittoon ennen MMK:n Marko Itäkunnasta. Kolmas oli SsMK:n Veijo Matinaho.

C-Super luokassa HäMK:n Vilkku Selin oli selvässä johdossa ensimmäisen kierroksen jälkeen ja johtoasema säilyi loppuun saakka vaikka toiseksi tullut latvialainen Artis Alksnis pienensi eroa loppua kohden. Kolmas oli HäMK:n Leevi Seppä.

Eliitissä JSMK:n Jere Karjalainen johti ensimmäisen kierroksen jälkeen, mutta kahdella seuraavalla kierroksella Karjalaisen kerhokaveri, konkari Jussi Haapasen kokemus oli valttia ja Haapanen voitti luokan kuuden pisteen erolla ennen Karjalaista. Luokan kolmas oli MPT:n Henry Vierimaa.

A-luokassa nähtiin myös paluun kilpailuihin tehnyt voittaja. Vuoden kilpailutauon pitänyt TeMK:n Leevi Paajanen oli neljä virhepistettä MPT:n Ossi Jahnia parempi.

Lopputulokset löydät täältä.