Uusissa D429 -renkaissa on Dunlopin tiedotteen mukaan aggressiivinen eritasoinen pintakuvio, joka on kehitetty yhteistyössä Harley-Davidsonin kanssa Fat Bob- ja Fat Bob S -malleihin sopivaksi. Uuden kuvion pitäisi sopia uuteen Softailin alustaan.

– Fat Bob -mallissa on 1,8 litran moottori, joka tuottaa vahvan väännön alhaisilla kierrosluvuilla. Se asettaa erityisiä vaatimuksia renkaalle, ja siksi D429-renkaassa on tietokoneoptimoitu pintaprofiili, joka parantaa kestävyyttä ja edistää tasaista kulumista, Dunlop Motorcycle Europen tuotepäällikkö Dmitri Talboom kertoi.

D429-renkaan sivussa on Harley-Davidson/Dunlop-merkintä. Renkaan lanseeraus on jatkoa viralliselle alkuperäisvarustekumppanuudelle, joka alkoi 37 vuotta sitten, kun Dunlop valittiin renkaaksi Sportster-malliin. Viime vuonna Dunlop pääsi juhlimaan 10. miljoonannen alkuperäisvarusterenkaan toimitusta Harley-Davidsonille.

D429-rengasta on saatavilla Euroopassa Harley-Davidson-jälleenmyyjiltä ja Dunlopin moottoripyörän renkaita myyvistä erikoisliikkeistä.