Jatkotiedotteessaan poliisi kertoo seuraavaa:

Onnettomuuden uhri, moottoripyöräilijä on ennen onnettomuutta ollut matkalla Oriveden suunnasta kohti Jämsää 9-tiellä. Onnettomuus on tapahtunut Talviaisten jälkeen olevilla ohituskaistoilla sunnuntaina, aamupäivästä klo 10.29.

Onnettomuustilanteessa kaksi moottoripyörää on lähtenyt ohittamaan BMW-merkkistä henkilöautoa. Ensimmäinen pyörä on auton onnistuneesti ohittanut, mutta takana ajanut moottoripyörä on törmännyt autoa ohittaessaan ajosuuntia erottavaan keskikaiteeseen sekä mahdollisesti myös ohitettavaan autoon.

Ohitettava BMW on aluksi pysähtynyt tapahtumapaikalle, jolloin kaksi noin 30-vuotiasta miestä on noussut autosta ja havainnut uhrin ja tämän jälkeen välittömästi poistunut auttamatta onnettomuuspaikalta Jämsän suuntaan. Moottoripyöräilijä on menehtynyt välittömästi tapahtumapaikalla.

Poliisi tutkii onnettomuuden syitä sekä myös autoilijan mahdollista osuutta tapahtuneeseen.

Poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja onnettomuudesta sekä paikalta välittömästi poistuneesta BMW-merkkisestä henkilöautosta ja tämän kyydissä olleista henkilöistä. Poliisi toivoo ensisijaisesti auton kyydissä olleita henkilöitä ilmoittautumaan itse poliisille.

BMW-henkilöauto on ollut silminnäkijän havainnon mukaan 500-sarjan coupe/sedan-mallinen, koriltaan toiseksi uusinta korimallia, väriltään musta, alla isohkot urheilulliset vanteet ja takana spoileri. Autossa olleet miehet olivat noin 30-vuotiaita, hoikkia ja pukeutuneina kesävaatteisiin. Toisella oli lippalakki päässä ja tämän henkilön pituus noin 185 cm.

Onnettomuudessa menehtyi noin 30-vuotias mieshenkilö. Poliisi on ollut yhteydessä omaisiin.

Yhteydenotot Sisä-Suomen poliisille, numeroon 0295 445322 tai vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi tai puhelimitse vastaajaan p. 0800-90022.

Aiheesta aiemmin: Orivedellä tapahtui moottoripyöräilijän kuolemaan johtanut onnettomuus