Traileri on varustettu oman säilytystilansa lisäksi neljällä lukittavalla seikkailutyylisellä sivulaukulla. Emme tiedä, onko ideana se, että laukkuja voi ottaa mukaan reissun pituuteen sopivan määrän, vai miksi kärryyn ei heti alunperin ole rakennettu kiinteää lukittavaa tilaa. 

Ajatus sinänsä ei vaikuta yhtään huonolta. Ja tyyilillisestihän traileri sopii seikkailupyörän perään siististi. Se, että mukaan mahtuu vararenkaat ei ole tietenkään tosiseikkailijan kannalta huono juttu.

Kuten videolta näkyy kärry on valjastettu BMW GS 800:n perään, ja maantiellä se näyttää kulkevan tosi mukavasti. Trailerin iskunvaimennin pitää huolen siitä, että se kulkee siistin näköisesti epätasaisellakin alustalla ja sitä on sinänsä helppo vetää maastossakin. Tosin pyörän vetopito näyttää olevan välillä kovilla vaikeammissa kohdissa.

BMW GS 800 ja C-Way offroad-traileri.

BMW GS 800 ja C-Way offroad-traileri.

Jotenkin kankealta kulku noin pitkän trailerin kanssa kuitenkin näyttää, joten luultavasti tästä offroad-trailerista ei ole tullut - Ukrainassakaan - kovin suosittua? Asiasta kertoi Morebikes.

C-Wayn Facebook-sivulle pääset tästä. Jos video ei näy alla, voit katsoa sen Youtubesta täällä. Video on kolme vuotta vanha, ja nykyään C-Way näyttää valmistavan perinteisemmän näköisiä ja kompaktimpia moottoripyörän trailereita.