Naisten luokkaa koko EM-kauden dominoinut Sanna Kärkkäinen varmisti itselleen toisen Euroopan mestaruuden jo ennen Puolan Kielcessä ajettua finaalipäivää. Naisten joukkue ajajinaan Kärkkäinen, Marita Nyqvist, Iina Turkki ja Pauliina Sievänen ajoi EM-hopealle. Lopputuloksissa suomalaisnaisista Jennifer Siekkinen sijoittui kolmanneksitoista, Nyqvist oli 15:s, Annamaria Karikuusi 17:s, Turkki 18:s.

Juniorien U21-luokassa Roni Kytönen on nostanut vauhtiaan hienosti loppukautta kohti ja pystyi lopulta saavuttamaan uransa ensimmäisen mestaruuden finaalipäivän loppucrossin jälkeen – tasan 20 vuotta isänsä Vesa Kytösen enduron Euroopan mestaruuden jälkeen. Vuotta myöhemmin Vesa Kytönen kruunattiin myös lajin maailmanmestariksi.

EM-joukkuemitali saatiin myös U21-luokasta, kun Kytönen, Peetu Juupaluoma, Toni Toukola ja Eemil Helander taistelivat itsensä pronssille. U21-luokan henkilökohtaisissa loppupisteissä Juupaluoma sijoittui neljänneksi, Kosti Kirjavainen seitsemäs ja Toukola kahdeksas. Helander sijoittui Junior E1-luokan viidenneksi.

Senior-luokassa Janne Mukkala saavutti EM-hopeaa ja Mika Paavola viime vuoden tapaan EM-pronssia. Joukkueiden Euroopan mestaruus matkasi Suomeen kokoonpanolla Mukkala, Paavola, Juha Puotsaari ja Santeri Enjala. Sarjan loppupisteissä Puotsaari oli viides, Enjala kuudes, Arto Kallioinen kahdeksas ja Pasi Lindroos kahdeskymmenes.