Sana Rumble tarkoittaa jylinää, jyminää tai kumua. Ehkä se on vähän turhan juhlallinen nimitys kuvaamaan Rumble Motorsin pyörän ääntä, mutta ajatus on selvä: synteettinen ääni takaa sen, että sähkömoottoripyörä ei pysty yllättäen hiipimään kenenkään selustaan.

Pyörän huippunopeus 1500 watin moottorilla on 70 km/h, ja yhdellä latauksella selviää parhaimmillaan noin sadan kilometrin matkasta. Rumblessa on nopeusmittari, pitkät ja puolet valot sekä akun latauksen kertova mittari. 72-volttinen akku latautuu täyteen noin 2-3 tunnissa. 

Rumble

Rumble

Rumblen hinta Yhdysvalloissa on 3020 euroa.

Kuivapainoa laitteella on 105 kg, toisaalta eipä siihen tule polttoaineita tai moottoriöljyjä päälle.

Rumble

Rumble

Rumbeln design on café racereista, mutta varsinkin sen etupää on mielenkiintoisen näköinen keinuhaarukkoineen. Kaiuttimet näkyvät selvästi pyörän kyljissä. Tiedossa ei ole, voiko keinotekoisen moottoriäänen voimakkuutta säätää.

Rumble ja keinuhaarukkaetunen.

Rumble ja keinuhaarukkaetunen.

Pyörä on varsin vähän perinteisen skootterin näköinen, mutta parhaiten yhdenmukaisuus selvinnee pyöräkoosta, se on varsin skootterimaisesti 12 tuumaa.

Rumble

Rumble - värivaihtoehdot.

Asiasta kertoi ensin Autoblog. Rumble Motorsin sivuille pääset tästä. Mikäli Rumblen esittelyvideo ei näy alla, voit katsoa sen täällä.