MotoGP-sarjan kauden toiseksi viimeinen osakilpailu ajetaan tulevana viikonloppuna Malesiassa Sepangin radalla. Red Bull KTM Ajo -tiimi johtaa tiimien mestaruuspisteissä, ja myös 36 pistettä sarjakärkeä jäljessä olevalla Miguel Oliveiralla on vielä teoreettiset mahdollisuudet henkilökohtaiseen mestaruuteen. Tiimi tavoittelee viime vuoden ykkös- ja kakkossijan kaltaista tulosta myös tulevalta viikonlopulta, ja pyrkii varmistamaan tiimien mestaruutensa jo Malesiassa. Tiimin eteläafrikkalaiskuljettaja Brad Binder on jo varmistanut itselleen MM-pronssin.

Moto3-luokassa Aki Ajon johtaman tiimin kuljettaja Darryn Binder on sarjan 19. sijalla. Pistetilanne on tiukka ja eteläafrikkalainen on kirinyt vauhtiaan kärkikahinoihin edellisissä osakilpailuissa, joten hyvällä suorituksella Binderin on mahdollista nousta tuloslistalla vielä useita sijoja ylöspäin.

Moto2-luokassa kisaava Petronas Sprinta Racing -tiimin Niki Tuuli kaatui viime viikonloppuna Australian osakilpailun vapaissa harjoituksissa ja kilpakumppani osui häntä selkään. Suomalainen joutui jättämään osakilpailun väliin, mutta tekee nyt paluun radoille Malesiassa.

MotoGP-lähetykset Suomessa näyttää C More -kanava.

Lisätietoa: www.motogp.com

Lue lisää:

Moottoriurheilu.tv/tuuli-palaa-radalle-malesiassa-toivon-olevani-perjantaina-taydessa-kunnossa

Moottoriurheilu.tv/ajo-motorsport-jahtaa-toista-voittoaan-malesiasta