George Clooney luopuu kokonaan moottoripyöräilystä, kertoi tähden edustaja julkisuudelle tiistaina.

Näyttelijä on pannut yhden Harley-Davidson moottoripyöristään, vuosimallin 2017 Dresser Touring Ultra Limited FLHTK:n, myyntiin sotaveteraanien hyväksi. Homes for Our Troops rakennuttaa ja lahjoittaa koteja erityisesti 11.9. jälkeen haavoittuneille veteraaneille.

Pyörä on myynnissä eBayssä, ja siitä on tarjottu tähän mennessä tätä juttua kirjoitettaessa 33 433 dollaria, 29 447,31 euroa. Mikäli ostaja niin haluaa, George Clooney on tarjoutunut myös signeeraamaan pyörän.

57-vuotias Clooney loukkaantui viime heinäkuussa Italiassa ja joutui sairaalaan auton törmättyä hänen skootteriinsa ja tehtyään voltin auton yli.

Hänen edustajansa Stan Rosenfeld kertoi, että Clooney on itse päättänyt luopua moottoripyöräilystä. eBayn ilmoituksessa kuitenkin kerrotaan, että hänen vaimonsa Amal on kertonut Clooneylle, että hänen on parasta luopua niistä.

Clooney oli moottoripyöräonnettomuudessa myös vuonna 2007 Weehawkenissa New Jerseyssä, jonka johdosta hänen silloinen tyttöystävänsä Sarah Larson loukkasi jalkansa.

Aiheesta aiemmin: George Clooney joutui mp-onnettomuuteen Italiassa