Kirsi Kainulainen kirjoitti eilen omille Facebook-sivuilleen:

"Hei,

Te kaikki jotka lahjoititte minulle kesän aikana rahasumman ajamiseni tukemiseen.

Teille luvattiin pieni muisto mukana olosta.

Uusi erä tarroja ja avaimenperiä on saapunut.

Mikäli haluat muistoksi ko. tarra & avaimenperäsetin,  laita yv viestillä nimesi ja osoitteesi, niin lähetän sen sinulle.

Kiitos vielä kun tuit minua!"

Samoihin aikoihin Kirsi otti meihin yhteyttä ja ilmaisi huolensa:

– Tuli mieleeni, että kaikki minua tukeneet eivät ole Facebookissa, vaan ottivat osaa luettuaan asiasta Motouutisissa olleesta jutusta.

Joten jälleen olemme viestin välittäjinä. Jos olit viime kesänä mukana auttamassa Kirsi Kainulaista, etkä pysty laittamaan viestiä hänelle suoraan Facebookin kautta ja haluat vastaanottaa luvatun muiston, voit laittaa yhteystietosi sähköpostilla toimitus@motouutiset.fi, niin välitämme tiedot Kirsille.

Pari viikkoa sitten kerroimme miten Kainulainen nyt, kun tämän vuoden kisakausi on ohi,  suuntasi katsettaan tulevaan kauteen. Jo tuolloin oli selvää, että hän jatkaa soolopyörällä omana tiiminä eli Motorsline Kainulainen. Nyt hän on tehnyt päätöksen myös sarjasta.

– Lähden ajamaan Alpe Adrian -sarjassa. Kilpailuja ajetaan Slovakiassa, Unkarissa, Kroatiassa, Tsekeissä, Hollannissa ja Saksassa. Mahdollisuuksien mukaan haluan osallistua lisäksi muutamaan viime vuonna ajamaani, OW-cup sarjan kilpailuihin. Kuinka moneen, sen sanelee täysin raha ja aikataulut, kertoi itselleen uuden, mutta käytetyn Suzuki 600cc:n ostanut Kainulainen.

– Arvokkaita yhteistyökumppaneita / tukijoita on minulla menossa mukana, mutta myös uudet ovat tervetulleita, Kainulainen vielä lisää.

Vieläkin on mahdollisuus tukea Kirsi Kainulaista ja tilata vaikka joululahjaksi avaimenperä / tarrapaketin 20 euron yhteishintaan. Yhteystiedot voi laittaa Kirsi Kainulaisen Facebook-sivuille tai sähköpostiviestinä edellä mainittuun toimitus@motouutiset.fi, välitettäväksi eteenpäin.

Aiheesta aiemmin:

Kirsi Kainulainen suunnittelee täyttä päätä ensi vuoden kisakalenteria

Kirsi Kainulaisella huonoa tuuria Dijonissa: kone säpäleiksi - nyt voit vastata Kirsin tallipäällikön kutsuun hänen auttamisekseen