Debbie Gerlachin ja hänen sulhasensa Randy Zimmermanin piti mennä naimisiin 11.11.2018. Zimmerman kuitenkin kuoli traagisesti moottoripyöräonnettomuudessa helmikuussa. Mutta Gerlach ei antanut tämän estää tallentamasta sitä, minkä piti olla tärkein päivä heidän elämässään, miehensä vierellään.

Muutama kuukausi sitten Debbie Gerlach puki ylleen hääpukunsa ja poseerasi yksin kuvissa Arizonassa Tucsonissa autiomaassa. Päivänä, jonka piti olla heidän hääpäivänsä, nainen jakoi nämä kuvat Facebookissa, ja hänen edesmennyt sulhasensa on mukana niissä.

Debbie Gerlach poseeraamassa kuin Randy olisi mukana kuvassa. Kuva Kristie Fonseca.

Debbie Gerlach poseeraamassa kuin Randy olisi mukana kuvassa. Kuva Kristie Fonseca.

Valokuvaaja Kristie Fonseca on kokenut Photoshopin käyttäjä ja hänellä on kokemusta edesmenneitten rakkaitten sijoittamisesta kuviin, joita hän on ottanut. Joten kun Gerlach sai idean kuvasta hänet neuvottiin Fonsecan luo.

– Kun ensi kerran keskustelin Debbien kanssa, hän kertoi minulle traagisen tarinansa ja kysyi pystyinkö lisäämään hänen sulhasensa kuviin, joiden piti juhlistaa heidän tärkeää päivänsä, Fonseca kertoi Yahoo Lifestylelle. – Kuunneltuani hänen sydäntäsärkevän tarinansa, tiesin, että minun piti tehdä jotain hyvin erityistä hänelle.

Debbie Gerlach ja hänen edesmennyt sulhasensa kuvassa, joka piti otettaman heidän hääpäivänään. Kuva: Kristie Fonseca.

Fonesca halusi tehdä kuvista täydellisiä.

– Sen piti olla hänen päivänsä. Sen piti olla päivä, jolloin he ilmaisisivat rakkautensa toisilleen. Ajatukseni kulkivat valtavaa vauhtia erilaisten ideoiden, asentojen ja kuvien kanssa, jotka kertoisivat Debbien erityisestä päivästä hänen kanssaan.

Niinpä hän vei Debbien autiomaahan, missä tämä poseerasi kauniissa hääasussaan. Muutamassa kuvassa nainen poseeraa myös Z-kirjaimella kirjatun uurnan kanssa. Uurnassa on Zimmermanin tuhkat.

Debbie ja Zimmermanin tuhkauurna. Kuva Kristie Fonesca.

Joissakin Fonescan editoimissa kuvissa on istutettuna mukaan Zimmermanin läpinäkyvä versio. Yhdessä pariskunta on käsi kädessä ja variaatioita on erilaisia, yhdessä kuvassa mies jopa suutelee Debbietä.

– Koko kuvaussessio alkoi aivan tavallisista kuvista, mutta vähitellen sijoitin Debbien asentoihin, kuin hänkin olisi ollut paikalla, Fonseca selittää. – Hän poseeraa aivan luonnollisesti kuvissa, kuin mies todella olisi seissyt hänen vierellään. Hänen hymyssään on lämpöä, kuin mies olisi ollut puhumassa hänelle. Vaikka hän ei ollut siellä, nainen liikkui kuin hän olisi ollut.

Debbie ilahtui valmiista kuvista, mutta päätti olla jakamatta niitä ennen heidän aiottua hääpäiväänsä, joka oli siis reilu viikko sitten. Sen jälkeen hänen Facebook-postauksensa on jaettu jo miltei 170 000 kertaa, ja tykkäyksiä on 320 000. Gerlachin Facebook-sivulle pääset tästä.

Kuvat ovat pysäyttäviä. Kuva Kristie Fonesca.

Gerlach toivoo samalla lähettävänsä viestin näiden valokuvien kanssa, joten mitä laajemmalle ja enemmän ne leviävät, sen parempi.

– Pyydän jokaista teistä, joka lukee tämän postauksen, HUOMATKAA MOOTTORIPYÖRÄT, pysähtykää stop-merkkien kohdalla ja ajakaa varovasti, sillä koskaan ette voi tietää, kenen koko maailma on sen pyörän selässä, Debbie kirjoitti sivustolleen. – Jos se henkilö olisi pysähtynyt, olisin saanut mennä naimisiin Randyn, parhaan ystäväni ja elämäni rakkauden kanssa. 

Randy Zimmermanin elämä päättyi, kun autoilija teki valinnan, joka muutti Debbien elämän ikuisesti. Hän päätti olla pysähtymättä Stop-merkin kohdalla, kun näki tämän sulhasen tulevan moottoripyörällään. Sen sijaan hän päätti kiiruhtaa risteyksen poikki.

Katso kuvat ajatuksella, ne ovat pysäyttäviä.

Randy Zimmerman ja Debbie Gerlach. Kuva: Kristie Fonseca.