Indian Motorcyclesin Ride Command -multimediajärjestelmässä on seitsemän tuuman hansikkailla toimiva kosketusnäyttö. Järjestelmään tullut uusi ohjelmistopäivitys mahdollistaa reittisuunnittelun pöytäkoneella tai kannettavalla, ja kokonaan uuden Ride Command appin avulla voit langattomasti siirtää ohjeet pyörän navigointijärjestelmään. Samalla saat langattoman pääsyn moottoripyörän avaintietoihin.

Ride Command -multimediajärjestelmillä varustettujen Indian-moottoripyörien omistajat voivat käydä hakemassa ohjelmiston USB-kortille paikallisen jälleenmyyjänsä luona tai lataamalla sen RideCommand.IndianMotorcycle.com-osoitteesta. Nettisivustolla voit myös suunnitella jopa sata reittipistettä sisältäviä reittejä.

Suunniteltu reitti voidaan sitten siirtää pyörän infotainment-järjestelmään Ride Command -appin ja bluetooth-yhteyden avulla. Nämä järjestelmät yhdistämällä pystyt katsomaan moottoripyöräsi dataa polttoaineen määrästä öljynvaihtovälin seurantaan, rengaspaineeseen ja akun latauksen asteeseen älypuhelimellasi.

Kuljettajat voivat myös seurata ajoreittejään, katsoa huoltosuositukset sekä kirjautua huoltoon appin avulla. Ride Comman adppin voit ladata puhelimeesi suoraan joko Googlen tai Applen sovelluskaupan kautta.

– Keskitymme jatkuvaan ajamisen kokemuksen laajentamiseen, totesi Indian Motorcyclen johtaja Reid Wilson. – Ride Command -infotainment-järjestelmämme on helppokäyttöinen ympäristö, joka mahdollistaa jatkuvan ominaisuuksien laajentamisen uusilla jännittävillä ohjelmistopäivityksillä. Ennen ajoa tehty reittisuunnittelu ja etäyhteyden kautta toimiva datan saanti ovat piirteitä, joita pyörillämme ajavat ovat pyytäneet, ja meistä on hienoa jakaa nämä teknologiat.

Kuljettaja voi myös kytkeä Ride Commandiin päälle hälytykset ja saada siten tärkeät huollon lähestymisen muistutukset. Sovellus myös tallentaa ajetut reitit, ja sallii suunniteltujen tai ajettujen reittien jakamisen kavereille Facebookissa.

Motoristit voivat vielä päivittää Ride Commandinsa lataamalla niihin vapaat karttapäivitykset vuodelle 2018 joko verkkosivustolta tai jälleenmyyjältä. Uusien Chieftainien ja Roadmastereiden omistajat saavat kolmen vuoden karttapaäivitykset ilmaiseksi.

Lisätietoja saat Indianin RideCommand-sivustolta täältä.