Sekä Jawa että Jawa Forty Two -mallit on myyty loppuun syyskuuhun 2019 asti. Pyörien toimitukset asiakkaille alkavat maaliskuussa.

Autocarindian saaman tiedon mukaan työvuoroa kohti valmistuu 200 tuliterää Jawaa. Tehdas Pithampurissa toimii tällä hetkellä vain yhdessä työvuorossa. 

Mahindra & Mahindran osaomistama Classic Legends omistaa oikeudet sekä Jawan että BSA:n brändeihin ja sai vankan asiakaskunnan tuen uusille pyörilleen niiden julkistuksen myötä. Nyt sen tavoitteena on varmistaa hyvin sujuvat asiakastoimitukset sekä hyvä aftersales-toiminta kunnollisen menestystarinan varmistamiseksi.

Yrityksen mukaan ensisijainen fokus on varmistaa hyvä, vakaa tuotannon laatu, ja sitten kasvattaa tuotantoa.

– Yritys lähettää pian tiedonannon suoraan jokaiselle asiakkaalle heidän pyöränsä toimitusaikataulusta. Työskentelemme kasvattaaksemme tuotantoamme lyhentääksemme odotusaikaa, mutta laatu on tärkeintä meille, ja pyydämme kärsivällisyyttä ja ymmärrystä Jawan faneilta. Odottaminen, lupaamme sen, on sen arvoista, totesi yksi Classic Legendsin perustajista, Anupam Thareja.

Jawan hinta Intiassa on 1960 euroa ja Jawa Forty Twon 1853 euroa. Molemmissa malleissa käytetään uutta 293 cm3 nestejäähdytteistä yksisylinteristä nelitahtimoottoria, jossa on neliventtiilikansi ja kaksi kannen yläpuolista nokka-akselia. Polttoaineensyöttö tapahtuu ruiskulla ja pyörissä on kaksoiskehtorunko.

Mahindra Group omistaa 60 prosentin osuuden Classic Legendsistä ja kaksi muuta omistajaa ovat Boman Irani ja Anupam Thareja.

Aiheesta aiemmin: Tässä ne nyt sitten ovat: uusklassiset Jawa ja Jawa Forty Two sekä bobber Perak

Jawa Forty Two.

Jawa Forty Two.