– Kaikki tarjolla olleet myyntipaikat on jo varattu, ja lisäksi paikalla ovat kutsuttuina kerhoina Suomen Motoristit ry eli SMOTO, Veteraanimoottoripyöräklubi, Jyväskylän Moottoriklubi ry eli JMK, Japsistarat, Lady Bikers ja RIF omilla osastoillaan, Kari Nurminen selventää. – Ulkomaisia myyjiä paikalle tulee lisäksi Virosta 3, Venäjältä 2 ja Ruotsistakin 1.

Kari Nurminen

Kari Nurminen

Tulossa on siis taas varsin tiivistunnelmainen tapahtuma: väkeä ja löydettävää riittää. Paikka on entinen tuttu Jyväskylän Paviljonki, ja kyseessähän on Suomen suurin rompetoritapahtuma.

– Saimme tälle vuodelle lisää asiakasparkkitilaa Innovasta, muutaman sadan metrin päässä olevasta parkkitalosta, joten pysäköinti on helpompaa kuin aiempina vuosina, Nurminen kertoo.

Tapahtuman slogan "Voit myydä itsellesi tarpeetonta tavaraa - ja ostaa vielä tarpeettomampaa tilalle", on edelleen voimissaan.

Rompepäivillä myydään moottoripyöriä ja mopoja sekä tietysti osia ja oheistarvikkeita kumpiinkin. Perinteisesti osia ja pyöriä on myynnissä eri vuosikymmeniltä, joten voit tehdä tapahtumassa todellisia löytöjä, mikäli entisöinnin tai rakentelun kohteena olevasta moposta tai moottoripyörästä puuttuu juuri SE osa, mikä Rompetorin loputtomilta tiskeiltä löytyy.

Tarjolla mopoprojekti ja osia.

Tarjolla mopoprojekti ja osia.

Monelle tärkeintä Rompepäivässä on se, että saa tavata vanhoja tuttujaan ja pääsee puhumaan moottoripyöristä. Kyse on kuitenkin vuoden ensimmäisestä isosta moottoripyöräalan tapahtumasta. Vasta seuraavaksi tärkeintä taitaa olla osien etsiminen entisöintikohteisiin tai rakentelua varten.

Konepyöräseuran Rompepäivä järjestetään Jyväskylän Paviljongissa lauantaina 12.1.2019. Osoite on Lutakonaukio 12, 40100 Jyväskylä ja tapahtuma on avoinna klo 8.00 - 15.00. Lisätietoja Konepyöräseuran sivuilta täältä.

Aiheesta aiemmin: Harvinaisia löytöjä ja satunnaisia heräteostoksia Jyväskylän Rompepäiviltä

Aarteita horisontissa.

Aarteita horisontissa.