Valmistajien on erottauduttava ja luotava brändiään. Tässä tapauksessa omaa tuotemerkkiään on rakentamassa newyorkilainen muotitalo Coach. Se valmistaa sekä naisten että miesten muotituotteita, ja mannekiinina videolla toimii kukapa muukaan kuin supertähti Michael B. Jordan. Kuuluisa ohjaaja Spike Lee hoitaa oman osansa tunnelman ja tuotteiden välittämän fiiliksen purkittajana tyylikkäästi. #WordsMatter, on videon sanoma, ja tottahan se on.

Niin hyvännäköiseltä kuin Coachin nahkarotsi ja -housut näyttävätkin Michael Jordanin yllä, toimitus ei käyttäisi niitä ajoasuna moottoripyöräillessä. Eikä varsinkaan noissa autiomaan maisemissa Harleyn näpäkällä XG750R:llä. Siihen hommaan on onneksi olemassa aivan eri luokan varusteita, mutta kaupunkien tai kylien kaduilla tallaamista ajatellen äänestimme vahvan "kyllä".

Videolla Jordan pysäyttää pyöränsä ja nousee sen selästä poiminaan erikoisen näköisiä kiviä, joissa on erilaisia sanoja. Jordan heittää huonot sanat, kuten "vihan" pois, ja valitsee "rohkeuden", "uteliaisuuden" ja "rakkauden". Ne ilmeisesti sitten edustavat Coachin arvoja?

Asiasta kertoi Webbikeworld. Mikäli video ei näy alla, voit katsoa sen täällä.