"Jääratakausi on nyt ajettu, se jäi kovin lyhyeksi haastavan talven vuoksi, mutta enempää en paljoa olisi ehtinyt edes ajaa. Hyvää harjoitusta sain kesää ajatellen, ja kiitos siitä Mikko Huttuselle, kun mahdollisti minun ajamiseni tänäkin talvena lainaamalla pyöräänsä.

Nyt sitten juuri näillä näppäimillä matkani alkaa kohti Espanjaa ja RR-kauden ensimmäistä ajoharjoitteluleiriä Espanjan Valenciassa.

Olen laivassa ja perjantaina suunnitelmien mukaan olen Hollannissa hakemassa mekaanikkoa kyytiin (Hessel Vd Glind) siitä sitten kohti Valenciaa.

Tämän vuoden alku ja viime vuoden loppu on kyllä ollut sellainen koetinkivi itselle ja ehkä ympärillä oleville ihmisille myös. (Kiitos ja anteeksi) Mutta valmista tuli ja matkaan pääsin. 

Todella paljon kiitoksia kaikille teille, jotka mahdollistitte tämän kaiken.

Ajoleirin jälkeen on aika nostaa apurattaat ja avaan kilpailukauteni huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna OW -cupin osakilpailulla Assenin radalla ja pääsarjani Alpe Adria alkaa sitten huhtikuun lopussa Slovakiaringiltä.

Kiitos!

#Motoville, #Realmachinery #Telipeli #PJmyynti #NILS #Motosyncro #Prepipe #Sulmu #Shop97 #RVStechnology #Finnlines #Forever #VMK #Eurobiker #Oosterveenolie #Atplexi #Koso #Suzukifinland #Tarratalo #Takmill, Tommi Rukkila, Seppo Ahonen, Hessel Vd Glind, Ville Sundberg, Lauri Veijalainen , Eki Siukola, Miia ja Petri Pönniä.

Aurinkoista kevättä kaikille toivoo

#31 Kirsi"

Kuljetuskalusto laivassa. Tästä autosta sen verran, että haluan kunniottaa Sammy Ahosen muistoa kiertämällä samalla autolla kilpailumatkani jolla Sammykin kiersi isänsä Seppo Ahosen kanssa. Kiitos Seppo, kun lainasit minulle auton reissuille.