Elokuvasta julkaistut Instagram-kuvat kertovat näyttävästä moottoripyörätakaa-ajosta, kyytiläisenä Martin Lawrence, kun taas puikoissa on oikeassa elämässäänkin moottoripyöräilyä harrastava Will Smith.

Tosin pyörä ei näytä ihan tavalliselta vaan on konekiväärillä varustettu sivuvaunumoottoripyörä. Lawrense kyytiläisen on itseoikeutetusti konekiväärin hanikoissa. Pyörän ulkonäköä on tehostettu muurinmurtajan näköisellä härpäkkeellä, eikä se muutenkaan näytä peruspyörältä, vaikka Harley-Davidson onkin.

Kuvien perusteella leffan ylilyövä humoristinen puoli on entisellään, ja hyvä niin.

Bad Boys for Life -elokuvan tuotanto alkoi viime kuussa, ja kuvia tekemisestä on Moviewebin mukaan vuotanut harvinaisen vähän.

Jo edellä mainittujen sankareiden lisäksi Bad Boys kolmosessa on tähtinä Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig ja Charles Melton, jotka esittävät modernia erikoistunutta poliisiyksikköä joka päätyy / joutuu tekemään yhteistyötä kaksikon kanssa Miamissa.

Jacob Scipio esittää julmaa huumekartellin johtajaa, kun taas Paola Nunezin roolina on Rite, tiukka ja vahva rikospsykologi. Mukana on myös DJ Khaled ja Joe Pantoliano palaa kapteeni Howardina mukaan.

Ohjaajina toimivat Adil El Arbi ja Bilall Fallah ja käsikirjoitus on Peter Craigin, Joe Carnahanin sekä Chris Bremmerin käsialaa.

Teattereihin asti elokuvan pitäisi rantautua vuoden 2020 tammikuun 17. päivänä. Oheiset kuvat ovat Hollywood Pipelinen Instagram-tililtä.

Bad Boys for Life

Bad Boys for Life