Uuden Pirelli Angel GT II pitäisi tarjota lisää kilometrejä, urheilullista käsiteltävyyttä sekä pitoa yhdessä hyvän märkäpidon ja käytöksen myötä sekä tarjota luotettavuutta ja turvallisuutta kuljettajalle, kerrotaan valmistajan tiedotteessa.

Renkaan rungossa on uudet innovatiiviset vyöpunokset ja korkealaatuiset silica-yhdisteet yhdessä uuden kuviointidesignin kanssa. Ne on johdettu World Superbiken keskitason kisarenkaista, ja antavat vertailukohdan suorituskyvylle sekä optimoivat uusien elektronisten ajojärjestelmien vaikutukset.

Gran Tourismo tarkoittaa yleensä pitkien matkojen ajamista vauhdilla - turvallisesti ja mukavasti. Ja ennenkaikkea GT-lyhenne merkitsee sitä, että ajomatka tarjoaa tunteita ja hauskuutta, toisin sanoen antaa suurta ajonautintoa.

GT II kehitystyössä on fokusoitu vahvistamaan Angel GT:n vahvuuksia, parantamalla suorituskykyä märällä, lisäämällä ajonautintoa ja luotettavuuden tuntua tavoitteena määrittää uusi referenssirengas sporttouring-renkaiden segmentissä. Jo vanha GT toimi hyvin erilaisissa pyörissä ja eri olosuhteissa ja kesti paljon kilometrejä.

Teknisen kehitystyön pääkohteet:

  • – Varmistaa maksimipito kaikissa olosuhteissa, lineaarinen käytös kallisteltaessa, ja vakaa suuntapito.
  • – Yhdistää Pirellin sporttinen perimä poikkeukselliseen suorituskykyyn myös märissä ajo-olosuhteissa.
  • – Nostaa renkaan elinikää segmentissä, missä jo sen edeltäjää käytetään referenssirenkaana.
  • – Maksimoida kuljettajaa avustavien järjestelmien teho.

Pirelli Angel GT II

Pirelli Angel GT II

Uusi Angel GT II on kehitetty kolmelle eri moottoripyöräilyn harrasteryhmälle:

  • - Matkamotoristit, "Gran Tourerit", jotka ajavat keskipitkiä tai pitkiä matkoja joko yksin, tai matkustajan ja matkatavaroiden kanssa. Pyöriksi käyvät sport tourerit, seikkailupyörärt ja uuden sukupolven crossoverit. He tarvitsevat renkaan, jolla ajaa paljon kilometrejä, ovat stabiileja myös kuormattuna sekä tarjoavat mukavuutta ja pitoa – myös märällä kelillä.
  • – Urbaanimotoristit käyttävät pyöriään miltei vuoden ympäri kaupunkiolosuhteissa mm. työajoihin, ja tekevät ajoittain lyhyitä tai pidempiä ajomatkoja. Pyörinä heillä on supersportteja, nakuja tai roadstereita sekä crossovereita. Heille jarrutuspito ja pyörän hyvä hallinta ovat tärkeitä kaikissa olosuhteissa - myös märällä. Samoin hyvä käsiteltävyys hitaissa nopeuksissa. Joskus tarvetta on myös dynaamisempaan ja jännittävämpään ajoon.
  • – Vapaa-ajan ajelijat käyttävät pyöriään lähinnä lyhyisiin viikonloppumatkoihin. He ajavat super-sporteilla, adventure- tai crossover-pyörillä. Urheilullinen käsiteltävyys, pito ja paljon kilometrejä rengasparilla ovat perusvaatimuksia.

Angel GT II tulee saataville eteen 17 ja 19-tuumaisina ja taakse 17-tuumaisena.