Emilia Kuismalla oli kokemusta Missi kisoissa menestymisestä Miss Oulu 2018 toisena perintöprinsessana. Nyt siis vauhdikkaaksi, valoisaksi ja aurinkoiseksi itseään kuvaava Emilia kirkasti kruununsa näiden kisojen voitolla. 

Ensimmäisen perintöprinsessan tittelin voittanut Imatralla asuva Janina on tuttu mp-väelle Imatranajojen kisatyttövoittajana 2017 sekä Miss MP19 kisan näytteilleasettajien suosikkina sekä Radio Cityn kuulijoiden ihannetyttönä.

Toisen perintöprinsessan tittelin voittaja Suvi on valmistunut lukion suorittamisen lisäksi autoasentajaksi kolmoistutkinnolla.

Yleisön suosikki Roosa Ervasti.

Yleisön suosikki Roosa on siviiliammatiltaan rekkakuski. Kuljetusalan yrittäjänä toimiva 24 vuotias Raisiolainen valmistui yhdistelmäajoneuvon kuljettajaksi noin vuosi sitten ja on jo saanut uuden opiskelupaikan päästen automaalarilinjalle ja näin toteuttamaan molemmat ammatilliset haaveensa. 

Voittajakolmikko vielä kerran. Keskellä Miss Hot Rod Emilia Kuisma, hänen oikealla puolellaan 1. perintöprinsessa Janina Vänttinen ja vasemmalla puolellaan 2. perintöprinsessa Suvi Syrjänen.