Pyörä on näytillä National Motorcycle Museumissa myyntiin asti. 1955 Vincent Black Knightin hinnaksi arvioidaan 46 000 - 52 000 euroa. Viime vuonna H&H Classics myi kaksi Vincentiä kesähuutokaupassaan, vuosimallin 955 Black Knight Series D:n sivuvaunun kera 60 000 euron hinnalla ja 1947 HRD Rapide Series B:n 46 000 euron hinnalla.

– Pyörä on hämmästyttävän alkuperäisessä kunnossa, sillä on ajettu 58 000 mailia. Mukana tulevat mm. alkuperäinen myyntitodistus, Vincentin takuukirja sekä tehtaan korjaamokäsikirja. Se on täysi paketti. Se, että tämän kuntoiseen pyörään törmää, on todella epätavallista, mutta että pyörä on ollut samalla omistajalla uudesta asti, on uskomattoman harvinaista, kertoo H&H Classicsin Mark Bryan.

Koko elämänsä moottoripyöräilyä harrastanut Rex Bigg, Muswell Hillistä Lontoosta, osti Vincent Black Knightinsa Turner Brothersilta 381,18 punnan hintaan, ja piti pyörän kunnes valitettavasti poistui autuaammille moottoripyörämaisemille vuonna 2017.

Elinaikanaan Bigg käytti pyöräänsä mm. häämatkallaan ja säännöllisillä ajomatkoilla Irlantiin ja järviseudulle. Hän restauroi pyörän 1980-luvun alussa.

Kun vuodet kuluivat, hän käytti pyörää vähemmän ja vähemmän, suosien enemmän kevyempää Douglas Mk5:ttään, ja Black Knight oleskeli pääasiassa hänen tallissaan, ilmestyen sieltä vain silloin tällöin ajeluille ja paikallisiin moottoripyöränäyttelyihin.

Nyt onnellisella tulevalla uudella omistajalla on mahdollisuus kirjoittaa uusi hieno luku tämän hienon moottoripyörän elämässä.

Huutokauppatapahtuman sivulle pääset tästä.