Women Riders World Relayn viesti kertoo siitä, että naismotoristit ovat kasvava joukko, joka pitää ottaa huomioon maailmalla - moottoripyörien ja varusteiden valmistamisesta lähtien.

Viesti kertää maapalloa miltei vuoden, ja päättyy ensi vuoden alkupuolella Arabiemiraatteihin. Joka maassa viestillä on oma päävastuullisensa, ambassador eli suurlähettiläs, joka Suomessa on Pirjo Kivimäki.

WRWR:n Ruotsin suurlähettiläs Berit Falk luovutti viestikapulan eilen Pirjo Kivimäen haltuun ja kapula sekä Pirjo saapuvat tänään sopivasti äitienpäivänä Suomen Turkuun.

Pirjo sai vastaanottaa WRWR:n viestikapulan eilen Ruotsissa, ja hän saapuu sen kanssa Suomen Turkuun tänään. Kapula kiertää Suomea eri paikoissa sunnuntaista torstaihin, jonka jälkeen matka jatkuu eteenpäin.

Videon kapulan luovutuksesta löydät Facebookista täältä.

WRWR:n viestiketjulla on todennäköisesti valtava merkitys myös muuten naismotoristien aseman parantumiseen, emansipaatioon ja demokratisoitumiseen varsinkin niissä maissa, joissa naisten asiat ovat huonommalla tolalla.

Hyvä syy nostaa hattua, tai oikeammin kypärää, kaikille maailman naisille ja äideille, ja tällä kertaa erityishurraahuudon sekä tammenlehvien kanssa maailmaa kiertävän WRWR:n viestiketjun naisille.

Eläköön, Äidit! 

WRWR Finland.

WRWR Finland.