Daley Mathison debytoi Mansaaren TT-kisassa 2013 ja hän ajoi enz13.comin tiimissä. Mathison starttasi sijalta 19 päivän kisaan.

Mathison oli suosittu kuljettaja, ja hän oli saavuttanut huomattavaa menestystä TT-ajoissa mm. ajamalla toiseksi nopeimman kierrosajan TT Zero -kisassa.

Daleyn vaimo Natalie teki seuraavan postauksen miehen twitter-tilille:

"Tämä ei ole sellaista, mitkä koskaan olisin halunnut kirjoittaa, mutta tässä mennään...

Daley, kuten Daisy sanoo, on nyt nukkumassa keijujen kanssa. Siinä kaikki, mitä pystyn sanomaan juuri nyt. Viimeinen kuva, mitä näin miehestäni, oli onnellinen, elämää täynnä, ja niin ylpeä kilvanajostaan."

Kisan järjestäjän, Acu Eventsin, viesti seuraavana:

"ACU Events Ltd joutuu ikäväkseen vahvistamaan, että Daley Mathison, 27, Stockton on Tees'tä, Durhamista, sai surmansa onnettomuudessa Superbike-kisassa tänään Mansaaren ajoissa. Onnettomuus tapahtui Snugboroughissa, kisan kolmannella kierroksella.

Daley oli kokenut kilpailija, ja lähti sijalta 19 päivän kisaan. Hän ajoi Mountain Coursen debyyttikisansa 2013 Manx Grand Prix'n tulokkaiden kisassa päätyen viidenneksi. Hänen TT-uransa pitää sisällään kolme perättäistä podiumia TT Zero sähköpyöräkisasta vuosina 2016, 2017 ja 2018.

Lisäksi hän saavutti 11. sijan viime vuoden Superstock-kisassa ja pari 13. sijaa vuosien 2017 ja 2018 Senior TT -kisoissa.

Hänen nopein aikansa Mountain Coursella - 128.054mph - vuoden 2018 Superstock -kisassa tekee hänestä kaikkien aikojen 34:ksi nopeimman ajajan kautta aikojen. Hän ajoi lisäksi toiseksi nopeimman kierroksen, 119.294mph,  TT Zero -kisassa vuonna 2018.

Kaikkiaan hän otti osaa 19 TT-kisaan, joista hän pääsi maaliin asti 14 kertaa. Podiumin hän valloitti kolme kertaa, ja voitti 6 hopeaa ja 8 pronssimitalia", kerrotaan kisojen tiedotteessa.