- Hyvä päivä. Aika-ajossa tosi kuraisella radalla yksi ”nopea” kierros ja oli toinen. Ensimmäisessä erässä irtosin puomilta hyvin ja ensimmäiseen mutkaan toisena, mutta perä lähti alta ja kaaduin. Nopeasti ylös ja pikku hiljaa napsimaan sijoituksia, mutta kaaduin uudestaan. Siitä kuitenkin jonkunlaisella ajolla nousu kolmanneksi. Toisessa erässä loistava startti ja kärkeen. Koko erän tasaista hyvää ajoa ja erän selvä voitto. Totaalissa myös ykkönen. Kiitos tiimi ja kaikki yhteistyökumppanit, Roni Kytönen kertoi.

- Aika-ajossa kakkonen ja ihan ok vaikka eroa kärkeen olikin reippaasti. Ensimmäisessä erässä hyvä lähtö ja hyvällä ajolla maalissa kakkonen, johon olin erittäin tyytyväinen. Toisessa erässä surkea lähtö, mutta sain tehtyä suhteellisen hyvän nousun. Viimeinen rutistus kuitenkin puuttui ja maalissa viides sekä totaalin kolmas. Kiitos tiimi, kaikki
yhteistyökumppanit, Faija, Mika ja Emppu, Juuso Matikainen kertoi.

- Aikalailla surkea päivä. Ajo ei ollut sitä mitä treeneissä. Ratakin oli vaikea koko päivän, mutta ei auta itkut, Roni Salin kertoi.

Motocrossin SM-sarja jatkuu kesäkuun lopulla Siilinjärvellä, mutta seuraavaksi Kytönen Motorsport on vauhdissa ensi viikonloppuna Kreikan MM-endurossa.

MX2

MX2