Ratamoottoripyöräilyä Kemorassa

Ratamoottoripyöräilyn SM-sarjan toinen osakilpailu ajetaan tulevana viikonloppuna Kemoran moottoriradalla kaksipäiväisenä, West Coast Racing Club ry:n toimiessa kilpailuisäntänä.

Ajettavat luokat, kilpailijat, osallistujalistat, aikataulut, sekä kattavasti muutakin tietoa Kemoran(kin) osakilpailusta löytyy Road Racing SM-sarjan nettisivuilta: Roadracingsm.fi/html/fi/kilpailut/osakilpailut/

Kaikissa luokissa ajetaan loppukilpailut sekä lauantaina että sunnuntaina kello 13:00 alkaen. Aika-ajot lauantaina klo 9.00 alkaen.

Lue lisää: Moottoriurheilu.tv/odotettu-paluu-kemoran-radalle-kahden-vuoden-tauon-jalkeen/

28.-30.06. Road Racing, Finnish Superbike Kemora, SM, Suomen Cup, Kansallinen, Kemoran Moottorirata

Motocrossin SM-pisteistä taistellaan Siilinjärvellä

Hamulan rata toimii SM-motocrossin kolmannen osakilpailun näyttämönä. Kuva: SM-motocross tiedotus

Tulevana viikonloppuna kisataan motocrossin SM-kauden kolmas osakilpailu Siilinjärven Hamulan mahtavalla ja raskaalla hiekkaradalla.

Viikonlopun pääluokat MXC/A, MX2 ja MX1 kisaavat hamulassa sunnuntaina. Kilpailussa on mukana myös paikallisia huippukuljettajia, jotka hakevat kotiradaltaan maksimitulosta ja ovat varmasti valmiina kotikilpailun haasteisiin.

Lue lisää: https://www.motouutiset.fi/fi/moottoripyorat/uutiset/8360/Motocrossin-SM-sarja-jatkuu-Siilinj%C3%A4rvell%C3%A4.htm?ref=newest

29.-30.06. Motocross, SML Motonet SM Motocross Siilinjärvi, SM, Suomen Cup, Hamulan Motocrossrata

Kauden kolmas trialin SM-osakilpailu ajetaan Petäjävedellä

Timo Myöhänen. Kuva: Sari Kiuru

Koskensaaren Naulatehtaan maastoissa ajetaan kauden kolmas trialin SM-osakilpailu tulevana lauantaina. Paikan päällä on kilpailtu trialin merkeissä jo kolmena vuosikymmenenä.

Kilpailu starttaa lauantaina klo 10:00 ja luvassa kolme kierrosta sekä kahdeksan jaksoa. Ajoaikaa kuljettajilla reitin kiertämiseen on viisi tuntia. Paikalle on yleisöllä vapaa pääsy.

Lue lisää: Moottoriurheilu.tv/trialin-sm-pisteista-taistellaan-viikonloppuna-petajavedella/

29.06. Trial, Naula Trial, SM, Suomen Cup, Kansallinen, Petäjävesi